Ювентус изтърва втора трансферна цел през това лято


Н. Гавазов

Ювентус изтърва втора трансферна цел през това лято

Надеждите на Ювентус да подпише с Джузепе Роси са към привършване, след като агентът на футболиста заяви късно снощи, че неговият клиент не се продава. Както е известно, „Старата госпожа", която преговаряше едновременно с нападателя и Виляреал за трансфер бе готова да изпълни финансовите претенции на испанците, но най-вероятно сделка няма да има заради продажбата на Санти Касорла в Малага.

„Джузепе Роси официално не се продава след продажбата на Санти Касорла в Малага. Виляреал си решиха икономическите проблеми след трансфера на стойност 19 милиона евро. Това решение ще успокои Роси, който ще се фокусира върху играта и вкарването на голове. Той не е свикнал да е в центъра на тези преговори и напрежение. Той искаше да премине в Ювентус, но приема позицията и решението на президента на Виляреал", цитира Sky Italia думите на Федерико Пасторело.

Джузепе Роси е втората трансферна цел, която Ювентус пропуска през това лято, след като Серхио Агуеро официално премина в Манчестър Сити. Сега „Старата госпожа" се надява да привлече футболистът на Рома Марко Вучинич.

 

  Сподели
165