Белоти: Очевидно преминаваме през труден момент


Н. Гавазов

Белоти: Очевидно преминаваме през труден момент

Нападателят на италианския Рома Андреа Белоти коментира поражението в мача от 20-ия кръг на италианската Серия А с Милан (1:3).

"Очевидно преминаваме през труден момент. След толкова много поражения очевидно мир никога няма, особено след загубата в дербито. Влязохме на терена с добра организация, но след това допуснахме гол и малко се пречупихме. След 1:2 бях сигурен, че ще изравним, защото дадохме всичко от себе си, но след третия гол ни се счупиха краката.

Сега най-добрият начин е да се обединим помежду си и да работим. Често имаме само няколко дни, за да се подготвим за мач, но сега имаме цели шест дни, за да опитаме нещо ново както в защитната, така и в атакуващата фаза. Според мен сме силен отбор, виждам качество във всеки. Дибала очевидно има усет и креативност, които малцина в света притежават, и като цяло имаме страхотни качества. Трябва да направим всичко възможно да се изкачим от тази позиция в класирането.

Ще остана ли в Рим? Да“, цитира Белоти порталът Pazzi di fanta.

Милан е на трето място в класирането на италианското футболно първенство с 42 точки в 20 мача. Рома е на девета позиция. Отборът спечели 29 точки след същия брой срещи.

  Сподели
192