Рома няма да продава Де Роси


Н. Гавазов

Рома няма да продава Де Роси

Рома официално обяви, че няма намерение да продава Де Роси на Челси или Манчестър Сити. Както е известно, според последните спекулации в италианската преса, полузащитникът трябваше да бъде продаден след появилите се трудности при преговорите по подновяването на договора му. Днес тази информация бе опровергана от спортния директор на „вълците" Валтер Сабатини.

„Продажбата на Де Роси не е на дневен ред, точно както и подновяването на договора му. Не мога да си позволя и да отслабя отбора. Продавайки Де Роси и привличането на Хавиер Пасторе или който и да е друг, отборът все ще е отслабен", заяви спортният директор на Рома Валтер Сабатини.

Според италианските медии, „римските вълци" са готови да подпишат с Хосе Анхел Валдес от Спортинг Хихон. Защитникът ще пристигне в Италия тази вечер и трансферът може да се обяви официално в рамките на няколко часа. Хосе Анхел най-вероятно ще подпише 5-годишен договор, според който ще получава 700 хиляди на сезон. Сумата, която ще получи Спортинг Хихон е 4.5 милиона евро.

 

  Сподели
106