Милан може да подпише с трима през януари


Н. Гавазов

Милан може да подпише с трима през януари

Милан може да подпише с трима играчи през януарския трансферен прозорец, защото се нуждае от най-малко двама бранители и централен нападател, оповестяват италианските медии.

Старши треньорът на "росонерите" Стефано Пиоли има лимитирани благоприятни условия в отбраната, като Фикайо Томори и Симон Кяер са единствените централни бранители сега. Датчанинът се завърна в отбора едвам предишния уикенд против Монца.

По-рано стана известно, че Милан има потребност от нов централен бранител, който сигурно ще вземе през януарския трансферен прозорец. Тимът има интерес към Якуб Кивиор и Клеман Ленгле, само че завръщането на дадения чартърен във Виляреал Матео Габия също е алтернатива.

Завръщането на Габия е най-вероятният сюжет, до момента в който Хуан Миранда от Бетис е съществена цел на Милан за позицията на ляв бек, където "росонерите" желаят да намерят заместител на Тео Ернандес. Бетис удостовери интереса на Милан към Миранда през вчерашния ден. Що се отнася до ролята на нападател спряганите имена са на Серху Гираси от Щутгарт и на Джонатан Давид от Лил. Гираси наподобява по-осъществима цел поради откупната му уговорка от 17 милиона евро, само че 27-годишният състезател ще взе участие с отбора на Гвинея в шампионата за Купата на африканските народи през идващия месец.

  Сподели
143