Юве се интересува от нападател на Байер Леверкузен


Н. Гавазов

Юве се интересува от нападател на Байер Леверкузен

Ювентус избра нападателя Виктор Бонифаций от Байер Леверкузен като своя приоритетна трансферна цел, ако сръбският нападател Душан Влахович бъде продаден, това съобщава Gazzetta dello Sport.

Според източника италианският клуб е готов да продаде Влахович следващото лято, но през последните седмици тимът от Торино се опитва да договори ново споразумение с Душан. Заплатата на нападателя ще се повиши до 12 милиона евро на сезон през юли, а клубът иска да разпредели тази сума в по-дълъг договор.

Преговорите с обкръжението на Влахович напредват бавно и той може да не е склонен да приеме по-ниска заплата при нов дългосрочен договор, така че продажба през следващото лято започва да изглежда като жизнеспособна опция за "Старата госпожа".

Директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли също е почитател на Бонифаций и вярва, че нападателят може да бъде силно допълнение към отбора на Масимилиано Алегри.

22-годишният футболист отбеляза 14 гола и даде седем асистенции в 21 мача за Байер Леверкузен този сезон. Пазарната му стойност се оценява на 40 милиона евро.

  Сподели
171