Ибра: Сега започвам следващата глава от живота си


Н. Гавазов

Ибра: Сега започвам следващата глава от живота си

Бившият нападател на Милан Златан Ибрахимович коментира завръщането си в системата на италианския клуб вече като функционер.

42-годишният швед стана оперативен партньор на RedBird в областта на спорта, медиите и развлеченията, както и старши съветник на собствениците и висшия мениджмънт на росонерите.

"Изключително съм благодарен, че се присъединявам към RedBird и Милан в тези важни и влиятелни роли. RedBird работи с някои от най-великите спортисти, екипи и бизнесмени в света, за да изгради смислен и въздействащ бизнес. Очаквам с нетърпение да допринеса за техните инвестиционни дейности в спорта, медиите и развлеченията.

Любовта ми към "росонерите" никога няма да умре и да мога да бъда голяма част от тяхното бъдеще е нещо, за което мога само да мечтая. Благодарен съм на Джери Кардинале, че ми даде тази възможност. Дълбоко съм впечатлен от фокуса, страстта и упоритата работа, които RedBird и висшето ръководство показаха след придобиването на клуба.

Не вземам това решение с лека ръка - то е много важно и лично за мен и семейството ми. Мислих дълго и упорито за първите стъпки в моята кариера след завършване на кариерата ми на играч и съм много развълнуван да започна това пътуване с RedBird и Милан. За мен и семейството ми това наистина е завръщане у дома в любимия ми клуб, където приключих кариерата си на играч и сега започвам следващата глава от живота си", заяви Ибрахимович.

  Сподели
266