Агент: Якуинта остава в Ювентус


Н. Гавазов

Агент: Якуинта остава в Ювентус

Напускането на Ювентус не е опция за италианския национал Винченцо Якуинта, съобщава Sky Italia. Както е известно, световният шампион от 2006 година е един от нападателите, за които се очаква да бъдат продадени през това лято. Ювентус вече подписа с Фабио Куалярела и Алесандро Матри, а също така, „бианконерите" се надяват да подпишат и с нападателя на Атлетико Мадрид - Серхио Агуеро. Освен това, президентът на „Старата госпожа" Андреа Аниели потвърди интерес към Джузепе Роси, Алексис Санчес и Гонсало Игуаин.

Днес обаче, агентът на 32-годишният нападател съобщи, че неговият клиент няма намерение да напуска торинския гранд и опроверга спекулациите в медиите, заявявайки, че Якуинта остава в Ювентус.

„Винченци започна днес подготовка с клуба си. Той няма никакво намерение да напуска Ювентус, а това, което се изписа до този момент не отговаря на истината", цитира Sky Italia футболния агент Андреа Д'Амико.

Бившият нападател на Удинезе се присъедини към отбора от Торино през 2007 година за сумата от 11 милиона евро, но изигра само 19 мача в Серия А и вкара 4 гола през миналия сезон. Якуинта е свързван с Наполи, Зенит и Тотнъм.

 

  Сподели
80