Джилардино и Касано остават в клубовете си


Н. Гавазов

Джилардино и Касано остават в клубовете си

Италианските национали Алберто Джилардино и Антонио Касано вероятно ще останат в настоящите си клубове това лято, съобщи Sky Italia. Както е известно, двамата са свързвани от медиите с преминаване в други отбори, слуховете дори изпращат Джили извън пределите на Италия - в ПСЖ. Техният агент Бепе Боцо вярва обаче, че клиентите му ще останат съответно във Фиорентина и Милан.

„Не мога да отрека, че има преговори с Дженоа за Джилардино. Но по всяка вероятност той ще остане във Фиорентина. Подобна е ситуацията и с Касано. Относно евентуален трансфер в ПСЖ - попитайте тези, които са писали за тази глупост", цитира Sky Italia думите на Боцо.

Джилардино по-рано през седмицата призна, че може и да напусне сегашният си отбор.

„Не знам дали ще остана. Не искам да кажа сега нещо и след това да направя обратното. Трансферният прозорец е все още отворен. Винаги съм казвал, че съм щастлив във Флоренция, но има няколко неща, които трябва да се преразгледат. Едно от тях е моят договор. Ще говоря с клуба и ще вземем решение, тъй като цената ми е 18 милиона евро и имам още две години до края на контракта", заяви нападателя в понеделник.

Според медиите, по-вероятно е Касано да напусне, тъй като не е сигурно титулярното му място в Милан.

 

  Сподели
141