Буфон: Агуеро или Роси? Няма да гласувам за нито един от двамата


Н. Гавазов

Буфон: Агуеро или Роси? Няма да гласувам за нито един от двамата

Вратарят на Ювентус - Джиджи Буфон беше попитан с кого предпочита да подпише отбора това лято - Серхио Агуеро или Джузепе Роси. Както е известно, нападателите на Атлетико Мадрид и Виляреал са желани от „Старата госпожа" и по всичко изглежда, че един от тях ще бъде привлечен в торинския гранд.

„Няма да гласувам за нито един от двамата. Те са много добри играчи, които много харесвам. Всеки отбор ще бъде щастлви, ако ги има на разположение. Бих искал да имат повече глад и желание, тъй като това е определящ фактор. Ювентус не може да бъде алтернатива или резервен план за никой", заявява Буфон за Sky Italia.

Според специалистите, италианският национал Роси ще бъде по-евтин вариант, тъй като цената на Агуеро е 40 милиона евро, а отделно от това, заплатата му е 6 милиона евро на сезон.

„Заплатата на играча зависи от това къде се намират клуба и футболиста в дадения момент. Никога не съм завиждал в това отношение, защото винаги съм бил добре заплатен", допълва вратаря, който получава по 6 милиона евро на година и е с четвърта най-голяма заплата в италианския футбол.

 

  Сподели
119