Интер - Сасуоло: Над 3.5 гола в мача


Н. Гавазов

Интер - Сасуоло: Над 3.5 гола в мача

Интер - Сасуоло

Стадион: "Сан Сиро", Милано

Дата: 26.09.2023 г.

Час: 21:30

Съдия: Лука Масими

Интер приема Сасуоло в мач от 6-ти кръг на Серия А и ще се опита да продължи победния си път.

Всъщност, миланци имат пет успеха от пет двубоя до момента и шеста поредна победа ще е трето постижение в клубната история. Само Антонио Конте (2019) и легендарният треньор, носител на европейската купа Хеленио Ерера (1966) са правили това, но Симоне Индзаги може да се присъедини към тях тази седмица, като насочи хората си към успех срещу Сасуоло. Зашеметяващ удар на Федерико Димарко донесе трите точки на Интер срещу последния Емполи на "Стадио Кастелани". След като вече победиха Монца, Каляри, Фиорентина и вечния съперник Милан – хората на Индзаги са неудържими в Италия в момента, въпреки че успяха да вземат само една точка при старта на Шампионска лига миналата седмица срещу Реал Сосиедад.

Сасуоло е с две победи и три загуби до момента, като "неровердите" шокираха в последните си две срещи. Първо хората на Алесио Диониси капитулираха пред Фрозиноне в зрелищен мач за загуба с 4:2. През уикенда Сасуоло участва в подобен трилър с шест гола срещу Ювентус, но с обратен знак. Грешка на Шчесни помогна ма "неровердите" да открият резултата, като сред голмайсторите се отличи и Доменико Берарди.

Интер може да направи няколко промени в състава, като Николо Барела и Дензъл Дъмфрис ще се завърнат в титулярния състав. Тъй като Марко Арнаутович получи контузия на бедрото, която може да го извади от игра до ноември, Симоне Индзаги ще избира между Маркус Тюрам, Алексис Санчес и Лаутаро Мартинес, за да формира предната двойка в познатата му схема 3-5-2. Бившият полузащитник на Сасуоло Стефано Сенси все още е извън терена поради проблем с бедрото, въпреки че Хуан Куадрадо може да се завърне след проблем със сухожилието навреме, за да заеме място на пейката.

Междувременно гостите се надяват на завръщането на първия вратар Андреа Консили след отсъствие от два мача, но Алесио Краньо остава в готовност, за да го замести отново. Така Агустин Алварес може да бъде единственият отсъстващ играч на Сасуоло.

Шансовете на Интер да спечели и трите точки са големи. Миланци са в горната част на таблицата в лигата. Освен това Сасуоло е в серия от две загуби в своите гостувания.

Домакините отбелязаха общо девет гола в последните си два домакински мача срещу Милан и Фиорентина. В същото време Сасуоло отбеляза четири гола в последния си мач. Като се има предвид всичко това, ще бъде добро решение да се заложи на над 3.5 гола в тази игра.

В добавка ще предложим знак "1" за двубоя и за да стане по-атрактивна прогнозата - какво пречи да заложим на гол на Лаутаро Мартинес?

Прогноза: Интер - Сасуоло 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Сасуоло (Алесио Диониси)
 
Краньо
   
Толян
Вити
Ерлич
Вина
Болока
Енрике
Берарди
Байрами
Лауренте
Пинамонти
Тюрам
Мартинес
Димарко
Мхитарян
Чалханоглу
Барела
Дъмфрис
Ачерби
Де Врий
Павар
   
Зомер
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Сасуоло 3:1

  Сподели
185