Рафа Леао отново бележи за труден успех на Милан (видео)


FUTBOL-TV

Рафа Леао отново бележи за труден успех на Милан (видео)

Милан се наложи с минималното 1:0 над Верона в мач от 5-ия кръг на Серия А и се изравни на върха с Интер, който утре гостува на последния Емполи. Двубоят закъсня с близо половин час, заради градушка. Победата за гранда от Милано не дойде никак лесно.

Звездата на тима Рафаел Леао се превърна в герой, след като отбеляза единственото попадение още в 8-ата минута на мача. Португалецът, който бе капитан днес, се разписа в трети пореден мач от калчото, като донесе четвъртата победа на своя тим от първите пет срещи. След спечелена топка в средата на терена, Леао тръгна на самостоятелен рейд през центъра и завърши в долния десен ъгъл на вратата.

Милан успя да удържи аванса си до края и спечели важни три точки, с които се изравни с Интер на върха на класирането в Серия А. Тимът на Стефано Пиоли събра 12 точки - колкото имат и "нерадзурите", но са с по-лоша голова разлика.

Междувременно Верона записа нов негативен резултат, като спечели само точка в последните три кръга, и остава девети със седем пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
188