Юве ще прекърши Удинезе


Н. Гавазов

Юве ще прекърши Удинезе

Удинезе - Ювентус

Стадион: "Дачия Арена", Удине

Дата: 20.08.2023 г.

Час: 21:45

Съдия: Антонио Рапуано

Удинезе скромно прекара предишния сезон, завършвайки на 12-то място в Серия А. Да, фриулци започнаха кампанията мощно - с шест последователни победи след загуба и равен, но след това нямаха победа чак до края на януари, а кампанията я завършиха с четири последователни загуби, като в последния кръг на последното италианско първенство отборът загуби от Ювентус (0:1). Като цяло фриуланите са си чист средняк в лигата.

Що се отнася до лятната подготовка, Удинезе спечели пет от шестте си среши, а през миналата седмица отстрани Катандзаро от Купата на Италия, вкарвайки 4 гола във вратата на втородивизионния тим.

Ювентус завърши последното първенство на 7-мо място в таблицата, но нека напомним, че това се случи заради отнемането на десет точки. В крайна сметка торинци останаха без евротурнири и сега ще могат изцяло да се съсредоточат върху вътрешното първенство. Добрата новина е, че Макси Алегри остана в клуба, а също и доброто настроение в съблекалнята след победите над Милан и Реал Мадрид в приятелски срещи. Трябва да кажем обаче, че "Старата дама" не успя да се справи с Аталанта в приятелски мач през миналата седмица, завършвайки 0:0 с бергамци.

Домакините са без Жерар Делуфеу, Кингсли Ехизибуе и Енцо Ебосе. Добрата новина е, че клубът задържа Бето и Лазар Самарджич, а също така ще бъде интересно да видим дебюта на бразилеца Бренер, който дойде тук след 27 гола за две години в Синсинати от МЛС. Гостите са без Матиа де Шильо о Пол Погба. Предполага се, че Душан Влахович и Федерико Киеза ще водят атаката.

През последните години "Дачия Арена" се оказа особено плодородна почва за Ювентус, който тук загуби само една от последните 15 срещи в лигата и спечели 12 пъти в този период. Между другото, това ще бъде петият път, в който двата отбора се изправят един срещу друг в първия мач от сезона, с две победи за "Старата госпожа" и една за фриулани до момента.

"Старата дама" възнамерява да започне с победа и торинци ще бъдат максимално активни в атака от първите минути на срещата.

В тази битка букмейкърите дават предимство на гостите, предлагайки 1.91 за победа на Ювентус. Успех на  Удинезе се оценява на  4.74, а равенството - на 3.58.

Предложението ни е да бъде споделена оценката на букмейкърите, но с едно голямо наум.

Прогноза: Удинезе - Ювентус 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макси Алегри)
 
Шчесни
   
Данило
Бремер
Сандро
Уеа
Мирети
Локатели
Рабио
Камбиасо
Влахович
Киеза
Бето
Таувин
Камара
Ловрик
Валасе
Зарага
Ебоселе
Масина
Бийол
Перес
   
Силвестри
 
Удинезе (Андреа Сотил)

Обоснована прогноза: Удинезе - Ювентус 0:1

  Сподели
264