Интер отказа първата оферта на Ман Юнайтед за Онана


Н. Гавазов

Интер отказа първата оферта на Ман Юнайтед за Онана

Интер отхвърли първата оферта на Манчестър Юнайтед за вратаря Андре Онана. Италианският клуб определи цена от 60 милиона евро за играча, според журналиста Алфредо Педуло.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, който познава Онана от дните му в Аякс, настоява за закупуването на вратаря. Клубовете обаче не могат да се разберат за цената на играча.

"Нерадзурите" са поставили минимална цена от €50 млн. Ако им бъде предложена по-малка сума, италианците дори нямат намерение да започват преговори, а в идеалния случай искат да получат €60 млн. Според италианския инсайдер, Интер е отхвърлил първото официално искане на Юнайтед.

"Червените дяволи" са предложили 45-50 милиона евро, включително бонуси, но това не е достатъчно, за да убеди Интер да продаде вратаря, въпреки отличната добавена стойност на Онана. Той бе привлечен със свободен трансфер миналото лято, след като договорът му с Аякс изтече.

По-рано стана известно, че Интер е започнал преговори с украинския Шахтьор за Анатолий Турбин, в който миланският клуб вижда потенциален заместник на Андре Онана.

  Сподели
395