Снайдер: Не знам дали ще остана в Интер


Н. Гавазов

Снайдер: Не знам дали ще остана в Интер

Полузащитникът на световния клубен шампион Интер - Уесли Снайдер, изплаши феновете си, заявявайки, че не знае дали ще остане в отбора на „нерадзурите". Както е известно, името на холандския плеймейкър не спира да слиза от заглавията на вестниците през последните няколко седмици, като според спекулациите, той е свързван с трансфер в Чесли и Манчестър Юнайтед.

До сега, Снайдер отхвърлили всички слухове за напускане на "Сан Сиро", но намирайки се на почивка в Лос Анджелис, в снощното си интервю за Gazzetta dello Sport, той хвърли в шок всички привърженици на Интер.

"В Интер феновете винаги са ме приемали много добре. Те са прекрасни и аз искам просто да им благодаря. Искам да им кажа, че само Бог ще реши моето бъдеще. Но мога да бъде сигурен в едно нещо: ако остана в Интер, тогава аз ще дам всичко от себе си, за да бъдем победители. Когато си имал най-успешната година от живота си, тогава е съвсем естествено, че следващата ще бъде по-спокойна. Като казвам това, аз наистина се забавлявах през втората си година с „нерадзурите", въпреки че не спечелихме всичко. Обичам Интер с цялото си сърце", цитира Gazzetta dello Sport думите на Снайдер.

 

  Сподели
97