Касано: Интер трябва да уволни Индзаги


Н. Гавазов

Касано: Интер трябва да уволни Индзаги

Бившият италиански футболист Антонио Касано разкритикува представянето на Интер в Серия А и призова старши -треньорът на тима Симоне Индзаги да бъде уволнен.

"В Интер се случват някакви глупости. Клубът признава Индзаги за достигането до финала на Шампионска лига, но пренебрегва катастрофата в лигата. Отборът загуби един от трите турнира по катастрофален начин. Не можеш да се държиш така.

Всички хвалят Интер за достигането до финала на Шампионска лига, но аз разказвам на приятелите си как точно той стигна до там. А в Италия изостава с 20 точки от Наполи. Това е лудост. Отборът хвърли Скудетото в тоалетната миналата година, позволявайки на чудодейния Милан да спечели. А тази година е още по-зле. Ако отпаднете от битката 3-4 кръга преди края, тогава добре, можем да кажем, че сте се били. Но Интер не е участвал в надпреварата от пет месеца. За мен, като фен на Интер, това е срам.

Марота трябва да започне да разбира малко от футбол, преди да каже, че Индзаги остава на 100%. Марота и футболът са черно-бели, нищо общо. Той раздава интервюта, снима се във филми, не прави нищо полезно в Интер, само PR.

Интер няма право да загуби 12 мача в Серия А и да има скапано първенство. Индзаги, въпреки че стигна до финала на Шампионска лига, бих го уволнил. В Шампионска лига той имаше доста прост път. Да стискаме палци за победа, но дори и в този случай бих сменил треньора. Интер трябва да играе смело срещу Емполи, Витербесе и Бенфика. Затова Индзаги, дори и да спечели, трябва да бъде уволнен", заяви Касано.

  Сподели
496