Интер загря за Милан с победа над Сасуоло (видео)


FUTBOL-TV

Интер загря за Милан с победа над Сасуоло (видео)

 Интер постигна втора победа през седмицата след тази над Милан в Шампионска лига! Този път "змията" се наложи с 4:2 над Сасуоло по време на двубой от 35-ия кръг на Серия А. Така "нерадзурите“ са втори с 66 точки, колкото има и третият Ювентус, но с мач по-малко. Ссуоло е 13-и с 44.

Тимът на Симоне Индзаги поведе в 41-ата минута. Лукаку получи топката с гръб към вратата извън наказателното поле, завъртя се и с фантастичен удар откри резултата.  В 55-ата минута автогол на Тресолди удвои аванса на "нерадзурите". Бранителят опита да изчисти топката, но я заби неспасяемо в собствената си врата.

Три минути по-късно Хенрик Мхитарян пусна за Лаутаро Мартинес, който нанесе удар от дистанция, който намери мрежата на Андреа Консили – 3:0. Сасуоло върна едно попадение в 63-ата минута. Великолепно центриране на Берарди намери Матеус Енрике и той с глава преодоля Ханданович.

Сасуоло отбеляза още едно попадение в 77-ата минута, когато Рожерио центрира за Давиде Фратези, а той с глава намали изоставането на "неровердите“ до 2:3.

В последната минута от редовното време Лукаку бе изведен от Брозович и въпреки че ъгълът бе малък уверено прати топката покрай Консили за 4:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
300