Интер ще прекърши Сасуоло


Н. Гавазов

Интер ще прекърши Сасуоло

Интер - Сасуоло

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 13.05.2023 г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Матео Марченаро

Интер ще посрещне Сасуоло в мач от 35-ти кръг на Серия А. Сезонът приключи за гостите, които в оставащите мачове до края ще се борят само за своята чест. Ще го направят ли "зелено-черните" или ще дадат битка на "нерадзурите", на които предстои важен мач във вторник от Шампионска лига?

Хората на Симеоне Индзаги направи важна крачка към място в топ 4, побеждавайки с 2:0 Рома във Вечния град. Този успех позволи на Интер да запази мястото си в топ 4 и да се доближи на две точки до третия Лацио, който проведе своята среща от кръга. Апропо, успехът на "Олимпико" бе шести пореден за "нераздурите", което им помогна и да се класират за финала за Купата на Италия и да направят важна крачка към решаващия мач от Шампионска лига, след като се наложиха с 2:0 над Милан в първата среща.

Сасуоло доиграва сезона, след като се намира на безопасно разстояние от опасната зона. Хората на Алесио Диониси направиха 1:1 като домакини на Болоня, записвайки шести пореден мач без загуба на родна земя, като в този период победиха Ювентус. Що се отнася до срещите навън, "зелено-черните" ще пътуват до Милано в серия от три поредни поражения и допуснаха поне два гола в последните си четири гостувания.

Милан Шкриняр е единственият отсъстващ от мача. Футболистът на Интер лекува травма. Робин Госенс и Данило Д'Амброзио се завърнаха в средата на седмицата и вероятно ще играят днес. Добрата новина за гостите е завръщането на Андреа Пинамонти след наказание от два мача.

-  Интер спечели пет от предишните шест срещи със Сасуоло, серия, която включва победа с 2:1 през този сезон като гост.

 - Интересното е, че "нерадзурите" спечелиха само три от последните девет домакински сблъсъка срещу Сасуоло.

Интересен мач, зависещ от степента на мотивация на гостите и от това какви промени в състава ще направи Индзаги. И все пак домакините са фаворит за спечелване на трите точки, така че съветът ни е да се доверим именно на тях.

Прогноза: Интер - Сасуоло 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Сасуоло (Алесио Диониси)
 
Консили
   
Толхан
Ерлик
Ферари
Роджеро
Фратеси
Лопес
Хенрике
Берарди
Дефрел
Лауренте
Кореа
Лукаку
Госенс
Мхитарян
Брозович
Барела
Дармиан
Бастони
Де Врий
Д'Амбросио
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Сасуоло 1:0

  Сподели
443