Енрике: Аз ще съм новият треньор на Рома


Н. Гавазов

Енрике: Аз ще съм новият треньор на Рома

Луис Енрике потвърди, че той ще бъде новият треньор на Рома, съобщава новината Sky Italia. Според слуховете в днешната италианска преса, сделката е факт от вчера следобед и е въпрос на часове да бъде съобщена официално. Бившият испански национал потвърди тази информация и заяви, че не съжалява за своето решение.

„Постигнахме пълно съгласие с клуба и единственото нещо, което липсва са нашите подписи. Ще остана в Рим през следващите няколко дни, за да свършим и тази работа. Не съжалявам за своето решение и с голям ентусиазъм се присъединявам към проекта на Рома, който е печеливш и напълно се покрива с моите амбиции за отбор-победител. Аз изповядвам атакуващ футбол, който е предназначен да забавлява и привлича хората по стадионите. Ще се опитам да работя с най-добрите играчи в новия си клуб, както и такива, които ще доведа със себе си от Барселона", заяви за Sky Italia Енрике.

Според специалистите, от втория отбор на каталунците се очаква да пристигнат във Вечния град Жефрен Суарес, Джонатан Сориано, Ориол Ромео и Мартин Монтоя, както и Божан Къркич от първия тим на испанския шампион.

 

  Сподели
112