Ювентус ще излъже Сасуоло


Н. Гавазов

Ювентус ще излъже Сасуоло

Сасуоло - Ювентус

Стадион: "Чита дел Трикольоре", Реджо дел Емилия

Дата: 16.04.2023 г.

Час: 19:00 ч.

Съдия: Антонио Папуано

Сасуло и Ювентус ще се срещнат в мач от 30-я кръг на Серия А.

Домакините имат три победи в последните си пет мача от лигата на собствения стадион и разполагат с достатъчно мощ в нападение, за да застрашат всяка една защита в лигата, включително и тази на Ювентус, което означава, че ни очаква един интересен сблъсък. От друга страна "неровердите" не се борят за нищо друго освен за своята чест - "зелено-черните" са 12-ти, на 15 точки от опасната зона и на 11 от зоната на евротурнирите. Хората на Алесио Диониси гостуваха на заплашения от изпадане Верона в миналия кръг и загубиха с 2:1, което сложи край на серията от 5 мача без поражение, с четири успеха в този период.

Ювентус влиза в срещата след загуба на гости на Лацио. Торинци не заслужаваха поражението, защото доминираха и създадоха повече положения за гол, но в крайна сметка се броят головете. Интересното е, че това бе втора загуба на "бианконерите" в столицата за последните пет двубоя. Между тези два мача хората на Масимилиано Алегри записаха три победи, но поражението срещу "орлите" удари по амбициите на тима да попадне в топ 4  на Серия А - сега Ювентус се намира на 7-ма позиция, на 9 точки от четвъртото място.

Доменико Берарди е контузен от домакините. Гостите са без Алекс Сандро.

- Ювентус има 15 победи в последните 20 мача със Сасуоло

- Ювентус отбеляза поне два гола в 13 от предишните 14 мача със Сасуоло

Очакванията са за динамичен и открит футбол. Домакините няма какво да губят, така че едва ли ще играят прибрано пред собствените си фенове, а гостите ще положат всички усилия да вземат трите точки. Съветът ни е да се доверим на по-класния отбор, а това е Ювентус, чиито играчи са по-мотивирани от своите противници.

Прогноза: Сасуоло - Ювентус 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макси Алегри)
 
Перин
   
Гати
Бремер
Данило
Де Шильо
Фаджули
Локатели
Рабио
Костич
Ди Мария
Влахович
Лауренте
Дефрел
Бахрами
Енрике
Лопес
Фратеси
Роджеро
Руан
Ерлик
Толхан
   
Консили
 
Сасуоло (Алесио Диониси)

Обоснована прогноза: Сасуоло - Ювентус 0:1

  Сподели
311