Касано продължи войната с Моуриньо


Н. Гавазов

Касано продължи войната с Моуриньо

Антонио Касано се вбеси от скорошните коментари на Жозе Моуриньо по отношение на кариерата му, продължавайки словесната вражда.

Бившият нападател на Бари и Рома предизвика драмата, когато сравни португалския треньор с неговия колега от Лацио Маурицио Сари, като каза, че на наставника на "джалоросите" "не му пука за футбола“ и че за него всичко е цирк. Освен това италианецът каза, че португалецът "никога не е бил велик треньор“.

Моуриньо остана спокоен, когато го попитаха за тези коментари и показа проницателност на пресконференцията си с отговора си, подчертавайки как Касано "просто иска да се забавлява“, че не е печелил дори "Купата на Ломбардия" и припомни конфликта на Антонио с Ливая преди години.

Нещата обаче не са приключили дотук, тъй като Касано вече отговори с видео в историята си в Instagram, където той обясни инцидента с Ливая и отново нападна Моуриньо.

"Някой пише глупости за казаното от Моуриньо, че може да се случи ситуацията с Ливая и да стане трудно. В живота ми тежките моменти бяха от нула до 18 години, защото там, където живеех, трябваше да си умен и умен, иначе не прогресираш.

С Ливая си казахме думи за всичко, аз на него и той на мен, след два дни бяхме приятели както преди. Майка ми ме научи, скъпи Моуриньо, да не се страхувам от нищо и от никого.

Тъй като някой ти го е казал, имахме битка, но не знаеш, че там имаше двайсет души, които ни пречеха, не се стигна до физическа конфронтация.

Кажи на зайчето, което се преструва, че знае всичко, че никога не съм взимал нищо, това са глупости. Още една гадост, както карате отборите си да играят.

Но това е второстепенен въпрос, с който ще се занимаем по-късно. През живота си никога не съм вземал нищо от никого, вероятно съм имал късмет. Казвам това на теб и съветниците ти, сбогом, Моуриньо", заяви Касано.

  Сподели
366