Моуриньо: Касано може да има проблем с мен, аз нямам с него


Н. Гавазов

 Моуриньо: Касано може да има проблем с мен, аз нямам с него

Жозе Моуриньо отвърна на Антонио Касано, след като враждата между треньора на Рома и бившия нападател на Реал Мадрид се засили.

Напрежението между двамата кипи от известно време и избухна отново тази седмица, когато Касано разкритикува Моуриньо по време на интервюто си с  BoboTV с Кристиан Виери.

Касано твърди, че Моуриньо "не се интересува от футбола, за него всичко е само театър“ с пресконференции и лудории.

След победата с 1:0 като гост на Торино, която постави "дажлоросите"на трето място в таблицата на Серия А, Моуриньо даде отговор.

"Всеки е свободен да има своите предпочитания и да критикува, но когато говорим за другите, както прави Антонио, това е различно“, заяви Специалният на пресконференция.

"Някои от нас работят във футбола, а той просто иска да се забавлява. Касано е играл за Рома, Интер и Реал Мадрид. В Мадрид го помнят само с якето му. С Рома той спечели Суперкупата, без да играе. В Интер той дори не успя да спечели Купата на Ломбардия в приятелски мач.

Знаете какво спечелих с Интер, Реал Мадрид и Рома. Той може да има проблем с мен, аз нямам проблем с него.

Ще кажа на Касано само едно нещо: внимателно, Антонио, защото ти си на 40 години, а аз съм на 60, понякога се появяват типове Марко Ливая и тогава става трудно", отговори Жозе.

Препратката с Ливая е във връзка със слуховете, че двете горещи глави са се сбили по време на тренировка, когато са били заедно в Интер. Според източници, хърватският футболист, тогава 20-годишен, е набил италианеца.

  Сподели
362