Ювентус ще прегази Верона


Н. Гавазов

 Ювентус ще прегази Верона

Ювентус - Верона

Стадион: "Алианц Ювентус", Торино

Дата: 01.04.2023 г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Матео Маркети

Ювентус ще посрещне Верона в мач от 28-ми кръг на Серия А и ще се опита да продължи отличната си форма, която демонстрира в последните двубои. Точно преди международната пауза хората на Макс Алегри победиха историческия съперник Интер на собствения му стадион, което бе четвърти пореден успех за "бианконерите" във всички турнири, включително и над Фрайбург в Лига Европа. До четвъртфиналните сблъсъци във втория по значимост клубен турнир в Европа със Спортинг има две седмици, така че торинци могат напълно да се съсредоточат върху представянето си във вътрешното първенство, където след отнемането на 15 точки заемат седма позиция, на 4 пункта от шестия Аталанта и на 7 точки от четвъртия Милан.

Играчите на Верона направиха живота си по-труден, като загубиха с 3:1 от директния съперник Сампдория преди две седмици в мач за шест точки.

Отборът, воден от Марко Зафарони, вече е без победа в пет последователни мача в лигата и само с две спечелени точки като гост през сезона.

Верона вкара само два гола в предишните пет мача в лигата. Те притежават един от най-слабите резултати в лигата по отношение на попаденията с 22 отбелязани гола в 27 мача. Това в никакъв случай не е обнадеждаващо за техните фенове преди това тежко пътуване до Торино. Към момента "мастифите" са 18-ти в таблицата за класиране, на 5 точки от спасителния бряг и с все по-намаляващи шансове за спасение.

Погба е контузен от домакините, а Рабио и Паредес са наказани. Гостите са без контузените Анри, Джурич и Хрустич.

Верона никога не е била сериозен опонент на Ювентус в Торино. "Мастифите" допуснаха 12 поражения и нямат победа в последните си 13 мача тук, а днешният двубой изглежда по-труден откогато и да е било с оглед на разликата в класите на съперниците.

Съветът ни е да се заложи на победа на Ювентус, на точен резултат 2:0 и на гол на Влахович.

Прогноза: Ювентус - Верона 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Верона (Марко Зафарони)
 
Монтипо
   
Манани
Хиен
Давидович
Фараони
Тамезе
Дуда
Доиг
Ласаня
Нгонге
Гайч
Влахович
Ди Мария
Костич
Мирети
Локатели
Фаджули
Куадрадо
Сандро
Бремер
Данило
   
Шчесни
 
Ювентус (Макси Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Верона 2:0

  Сподели
309