Индзаги: Огорчени сме


Н. Гавазов

Индзаги: Огорчени сме

Старши-треньорът на Интер Симоне Индзаги се оплака от работата на съдийската бригада в мача с Ювентус. разкритикува сериозно системата VAR и рефера Даниеле Кифи, който ръководи срещата между Интер и Ювентус от 27-ия кръг на италианската Серия “А", спечелена от отбора от Торино с минималното 1:0. Реферът на “нерадзурите" акцентира върху играта с ръка на Адриен Рабио и я определи като неприемлива.

"Чувството е горчиво и на разочарование след това поражение, което се случи по този начин. Допуснахме гол, който е неприемлив в ерата на VAR. Още по-неприемливо и неуважително е да чуете да казват, че няма ясни кадри. Огорчени сме.

Играли сме срещу Ювентус много пъти, знаехме, че те ще бъдат опасни при контраатака, тъй като това е основната им заплаха. Допуснахме повече грешки от обикновено, но тук говорим за мач, който беше решен от съдийска грешка и забави прогреса ни. Момчетата видяха какво се случи на терена, но се справиха много добре и останаха концентрирани през второто полувреме въпреки обстоятелствата“, заяви Индзаги.

  Сподели
167