Милан ще наддава за звезда на Наполи


Н. Гавазов

Милан ще наддава за звезда на Наполи

Силвио Берлускони даде зелена светлина за Милан да направи предложение за играча на Наполи Марек Хамшик, съобщава сензационната новина La Gazzetta dello Sport. Спорд изданието, собственикът на „росонерите" е казал на своя заместник Адриано Галиани, че той може да направи оферта на „партенопеите" и за целта е предоставил 30 милиона евро за осъществяване на сделката.

Тази новина идва само няколко дни, след като президента на бронзовия медалист от сегашния сезон в Серия А Аурелио Де Лаурентис заяви, че той никога не е получавал предложение от Милан за своята звезда.

„Ние се срещнахме неотдавна с Галиани и той изобщо не повдигна въпроса за Хамшик. Единственият човек, който поиска словашкия национал е президента на Интер Масимо Морати, но аз му казах, че сме в началото на една нова ера и го помолих да не прави повече оферти", цитира изданието думите на боса на Наполи.

Очаква се, че Милан ще прибегне до услугите на агент Мино Райола, който да помогне за привличането на играча. Както е известно, футболният мениджър помогна на „росонерите" в привличането на Златан Ибрахимович и Робиньо през лятото.

 

  Сподели
78