Божинов най-после вкара за Парма, Интер мачка у дома (видео)


В. Мухарски

Божинов най-после вкара за Парма, Интер мачка у дома (видео)

Каляри и Парма завършиха при резултат 1:1. Българският нападател Валери Божинов отбеляза попадението за своя тим. Той даде преднина на гостите в 34-ата минута, но неговия съотборник Фелтшер си отбеляза нелеп автогол в 55-ата минута, като по този начин бе оформен крайния резултат.

Видео: Тук

В друг мач от кръга Интер се наложи над Катания с 3:1. С два гола се отчете Пацини. Голмайсторът се разписа в 15-ата и 48-ата минута, а Нагамото добави още едно попадение за "нерадзурите". Почетният гол бе дело на Ледезма в 66-ата минута.

Видео: Тук

Бреша и Фиорентина завършиха наравно - 2:2. Още в 2-ата минута Вардас даде аванс на гостите, но Едер в 18-ата минута изравни. Черчи вкара за 2:1 в 75-ата минута. Акарди вкара за 2:2 в 88-ата минута.

Бари разгроми Болоня с 4:0. Гандолфо вкара три гола - в 28-ата, в 47-ата и 54-ата минута. Едно попадение добави Хусеклеп в 78-ата минута.

Дженоа победи Чезена с 3:2. два гола вкара Флоро Флорес, а Паласио направи резултата класически. Чезена се добра до две попадения след почивката. Богдани в 49-ата и Хименес в 86-ата оформиха крайния резултат.

Палермо загуби у дома от Киево с 1:3. Домакините поведоха с гол на Ночерино в 15-ата минута, но Пелисиер изравни в края на първото полувреме. След почивката Констан направи резултата 2:1 в 67-ата минута. Крайното 3:1 оформи Пулцети в 80-ата минута на срещата.

  Сподели
142