Лече - Лацио: Мач с много неизвестни


Н. Гавазов

Лече - Лацио: Мач с много неизвестни

Лече - Лацио
Стадион: "Вия дел Маре", Лече
Дата: 22.05.2011
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки


Лече си осигури оставането в елита за още една година и това е наистина похвално постижение за южняците, които играят много ентусиазирано и записаха някои впечатляващи резултати срещу големите отбори. В последните си 12 мача хората на Ди Канио записаха пет победи, благодарение на което се измъкнаха от зоната на изпадащите и успешно преодоляха конкуренцията на Сампдория.
Густаво, Ферарио, Офере, Оливера и Бертолачи са контузени, Томович е контузен и последният двубой от сезона е една добра възможност за наставника на тима да използва някои от по-младите играчи. Схема на игра 4-3-1-2.

Лацио се нуждае задължително от победа в този мач, ако иска да се класира за участие в Шампионската лига догодина. Заемайки дълго време през сезона четвъртото място в класирането, хората на Еди Рея допуснаха три загуби в последните си пет срещи и по такъв начин бяха изпреварени от Удинезе, който от своя страна се нуждае от точка, за да запази позицията си. Победата срещу Лече обаче няма да бъде достатъчна за да се осъществят плановете на „орлите" и всички фенове на столичани ще стискат палци Милан да победи фриулците. Странното е, че Еди Рея вече се примири със статуквото и през седмицата заяви, че отборът му ще пътува на юг с мисълта, че се е класирал за Лига Европа. Диакийт, Раду и Мегни са контузени. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2.

Тежък мач очаква столичани срещу отбор, който играе много силно у дома си. Всичко е възможно да се случи в двубоя и то ще зависи от това, на какъв състав ще заложи Де Канио и ще даде ли възможност за изява на по-голямата част от резервите си.


Прогноза за: Лече - Лацио 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Лече:

17 април Лече - Каляри 3:3 (Серия А)
23 април Дженоа - Лече 4:2 (Серия А)
01 май Киево - Лече 1:0 (Серия А)
08 май Лече - Наполи 2:1 (Серия А)
15 май Бари - Лече 0:2 (Серия А)

Лацио:

17 април Катаня - Лацио 1:4 (Серия А)
23 април Интер - Лацио 2:1 (Серия А)
02 май Лацио - Ювентус 0:1 (Серия А)
08 май Удинезе - Лацио 2:1 (Серия А)
14 май Лацио - Дженоа 4:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лече - Лацио

27 мача
7 победи за Лече
5 равенства
15 победи за Лацио
Голова Разлика: 46:24 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Лече - 6.00
Равен - 3.60
Лацио - 1.60

Коефициенти от Offsidebet:
Лече - 6.00
Равен - 3.60
Лацио - 1.57

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157