Интер ще завърши сезона с победа


Н. Гавазов

Интер ще завърши сезона с победа

Интер - Катаня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 22.05.2011
Час: 19:00
Съдия: Никола Пиерпаоли


Интер приема Катания в последен мач от сезона в Серия А, който е без значение за класирането на отбора. „Нерадзурите" са втори, след като миналата седмица завършиха наравно с Наполи и вниманието на хората на Леонардо е насочено повече към предстоящия финал за Купата на Италия, отколкото към днешния мач. Твърде вероятно е този двубой да се окаже последен за някой от играчите и в този смисъл ще бъде добра възможност да се сбогува с Милано, след като миналата година бяха част от шампионския екип на Интер.

Снайдер се бори да се възстанови от травмата, но дори да го направи, едва ли Леонардо би рискувал да го пусне в игра. Сезар изпитваше болки в гърба, но въпреки това бе включен в групата за мача. На Станкович и Камбиасо ще бъде дадена възможност да си починат преди мача за Купата следващата неделя. Схемата на игра ще бъде 4-4-2 с Ето'о и Милито отпред.

Мачът е формален и за Катания. При победа, има вероятност сицилианците да се изкачат с едно място в класирането, но по-важното за тях е, че оцеляха в елита, спечелвайки десет точки в последните си четири мача, четири от които срещу Рома и Ювентус. Песке, Споли и Белучи няма да пътуват до Милано поради контузии, капитана Силвестър бе включен в групата за мача, въпреки травмата си, но ако бъде преценено, че няма да може да играе, то тогава ще бъде заменен със Силвестър.

Въпреки формалния характер на срещата, едва ли „нерадзурите" ще допуснат риска да се изложат пред своите фенове в последния си мач от сезона в Серия А. По-вероятно е домакините да спечелят трите точки и да завършат кампанията си с победа.

Прогноза за: Интер - Катания 1:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

23 април Интер - Лацио 2:1 (Серия А)
30 април Чезена - Интер 1:2 (Серия А)
08 май Интер - Фиорентина 3:1 (Серия А)
11 май Интер - Рома 1:1 (Купа на Италия)
15 май Наполи - Интер 1:1 (Серия А)

Катаня:

17 април Катаня - Лацио 1:4 (Серия А)
23 април Ювентус - Катаня 2:2 (Серия А)
01 май Катаня - Каляри 2:0 (Серия А)
08 май Бреша - Катаня 1:2 (Серия А)
15 май Катаня - Рома 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Катаня

27 мача
20 победи за Интер
3 равенства
4 победи за Катаня
Голова Разлика: 61:24 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.53
Равен - 3.75
Катаня - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.50
Равен - 3.75
Катаня - 7.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146