И на терена - проблеми за Ювентус! Тимът с реми срещу Аталанта


FUTBOL-TV

И на терена - проблеми за Ювентус! Тимът с реми срещу Аталанта

Бедите на Ювентус не са свършили с отнемането на 15 точки от актива в Серия А. Италианският гранд може да бъде наказан със забрана за участие в европейските клубни турнири, а освен това тимът не успя да се справи с Аталанта. Двата тима завършиха при равенство - 3:3. 

Двубоят иначе бе интерес, тъх като в него имаше обрати. Нигерийският национал Адемола Лукман бе големият лидер за гостите, реализирайки два гола - в 4-та и в 53-та минута, а освен това асистира и за попадението на Йоаким Меле (46). Така Лукман вече е втори при голмайсторите в Серия А с 11 гола този сезон, с 2 по-малко от сънародника си Виктор Осимен от Наполи.

За Юве Анхел ди Мария (25 дузпа) и Аркадиуш Милик (34) бяха направили обрат през първото полувреме, а през второто Данило (65) донесе равенството след заучено изпълнение на свободен удар.

Трябва да се отбележи, че Ювентус получи огромна подкрепа от феновете, които показаха, че са зад отбора в този тежък момент. Иначе "черно-белите" вече са далеч от борбата за титлата. Положението сега е следното - 9-то място в класирането, а точките са 23.

  Сподели
233