Интер няма да има проблеми с Верона


Н. Гавазов

Интер няма да има проблеми с Верона

Интер - Верона

Стадион: "Сан Сиро", Милано

Час: 21:45 ч.

Съдия: Микаел Фабри

Интер и Верона ще сложат край на съботната програма на Серия А. За мнозина тази среща е с предизвестен край, но точно такива двубой са завършвали с гръмки изненади. Ще има ли такава тази вечер или ще станем свидетели на рутинна победа на домакините?

Интер записа три победи след загубата срещу Ювентус през ноември, като трябва да подчертаем, че "нерадзурите" играха превъзходно в двубоя след паузата заради Световното, побеждавайки Наполи с 1:0. За да оценим значимостта на този успех, нека отбележим гръмката победа на неаполитанци срещу Ювентус снощи. Интер обаче се провали при гостуването си на Монца след това, завършвайки 2:2 с новака. В интерес на истината в този мач имаше скандални съдийски решения, които лишиха гостите от успех. Така хората на Симоне Индзаги събраха 34 точки и заемат четвърта позиция в таблицата за класиране, на 13 пункта от лидера Наполи.

Верона е в много тежка ситуация, след като има само 9 точки от 17 мача и се намира в зоната на изпадащите. Спасителният бряг е на 6 пункта и това не е безнадеждна дистанция, но твърде голяма на фона на играта на веронци. Тимът допусна десет поредни загуби до паузата, свързана със Световното и се събуди едва през тази година - равенство на гости на Торино и победа над Кремонезе. Дали обаче пробуждането няма да се окаже закъсняло?

Брозови, Ханданович и Лукаку са аут а домакините. Гостите са без Фараони, Пражелик, Ласаня, Кортиновия и Верди.

 - Интер спечели 19 и завърши наравно в 4 от последните 23 двубоя с Верона.

Нека не се лъжем - последните 4 точки на Верона бяха срещу по-леки съперници. Сега хората на Марко Зафарони се изправвят срещу съвсем различен съперник. Очакванията са домакините да контролират събитията, да доминират и да спечелят с марж от поне да гола.

Прогноза: Интер - Верона 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Верона (Марко Зафарони)
 
Монтипо
   
Давидович
Хиен
Чекерини
Депаоли
Сулемана
Тамезе
Доиг
Лазович
Калон
Джурич
Мартинес
Джеко
Димарко
Мхитарян
Чалханоглу
Аслани
Дармиан
Бастони
Ачерби
Шкриняр
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Верона 2:0

  Сподели
438