Монца устиска реми срещу Интер (видео)


FUTBOL-TV

Монца устиска реми срещу Интер (видео)

Новакът в Серия А Монца направи силен мач срещу италианския вицешампион Интер и успя да стигне до равенство 2:2 в среща от 17-ия кръг на Калчото.

Матео Дармиан откри в десетата минута. Бастони центрира отляво и Матео Дармиан нямаше проблеми да открие резултата. Само минута по-късно обаче Монца изравни. Хубава комбинация между Матео Песина и Патрик Чурия остави последния в добра позиция в наказателното поле на Интер, той стреля добре с левия крак и не остави никакви шансове на Онана - 1:1.

Интер обаче отново поведе в резултата в 22-ата минута, но не и без помощта на съперника. Пабло Мари допусна изключително груба грешка в защита, след като загуби топката и Лаутаро Мартинес се възползва, за да отбележи - 1:2.

Пет минути преди края на първата част Дани Мота застраши вратата на Онана с опасен удар, но камерунският страж внимаваше и спаси. След почивката имаше ситуации и пред двете врати.

Десет минути преди края на редовното време гол на Интер беше отменен заради нарушение в атака на Роберто Галярдини. В 84-ата минута "нерадзурите“ удариха и греда. При ситуацията Бастони напредна добре, излъга няколко играчи на Монца и комбинира с Лаутаро, който стреля технично и опасно, но топката се отби от лявата греда на вратаря Ди Грегорио.

В третата минута на даденото 5-минутно продължение Монца изравни. Направилият отличен мач Патрик Чурия центрира добре и влезлият като резерва Лука Калдирола с глава изравни за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
476