Алегри: Нашият отбор е наред


Н. Гавазов

Алегри: Нашият отбор е наред

Старши -треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира победата над Кремонезе (1:0) в мача от Серия А, като също така изрази мнение, че отборът му няма нужда от подсилване през зимния трансферен прозорец.

"Бяхме наясно с трудностите, Кремонезе е отбор, който оказва голям натиск върху съперниците си. Допуснахме много технически грешки. Това е добра победа, още една стъпка напред за нас. Момчетата направиха добро първо полувреме, Милик вкара страхотен гол, но не бе лесно да победим.

Ще има ли трансфери? Мисля, че клубът вече е изградил голям отбор, но в момента няколко играчи са контузени. Много млади футболисти напредват и трябва да сме щастливи, знаейки, че могат да се подобрят още повече. От гледна точка на дълбочината на отбора при нас всичко е наред. Вярвам в клуба, ръководството ме държи в течение за евентуални новодошли. Трансферният прозорец е полезен, ако имаме нужда от трансфери, ако ли не, тогава е безполезно да променяме каквото и да било. Нашият отбор вече е в ред“, заяви Алегри.

  Сподели
315