Леонардо: Догодина сме шампиони


Н. Гавазов

Леонардо: Догодина сме шампиони

Старши -треньорът на Интер Леонардо, който изведе „нерадзурите" до второто място в класирането на Серия А, се закани, че догодина воденият от него отбор ще си върне шампионската титла. Както е известно, през настоящия сезон Милан спечели Скудетото, но според бразилския спец, нещата ще се обърнат още през следващата година. Леонардо подчерта също така, че сегашната кампания на отбора е положителна и той няма причина да се оплаква от нещо.

"Опитвам се да извличам нещо полезно от всяка ситуация. Искам да се развивам като треньор. Едва в последните седмици можехме да тренираме така, както искахме. Иначе сезонът бе като дълъг маратон и нямахме никакво време за големи промени. Наясно сме с нашата сила и ако погледнете към статистиката, ще видите, че от 6 януари насам никой отбор не е спечелил повече точки от нас", заяви Леонардо за Sky Italia.

"Миналия сезон завърших трети с Милан, този съм втори, мисля, че е време през следващия да спечеля Скудетото. Отборът не се нуждае от много промени. Имаме голям потенциал, основите вече са положени. Няма да правя някакви революции", допълва наставника на Интер.

 

  Сподели
71