Парма - Ювентус: Среща с много неизвестни


Н. Гавазов

Парма - Ювентус: Среща с много неизвестни

Парма - Ювентус
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 15.05.2011
Час: 16:00
Съдия: Себастиано Перуцо

В среща от 37 кръг на Серия А, Парма приема Ювентус в много добро настроение, след като „дуковете" в момента се намират в серия от 4 мача без загуба, като в три от тях постигнаха победи. Победите, които постигнаха хората на Коломбо срещу Интер, Удинезе и Палермо, на практика спасиха тима от изпадане и в момента Парма се намира на 14-то място с 42 точки в актива си - шест повече от опасната зона.

Когато през януари Ювентус посрещна „дуковете" в Торино, „бианконерите" се намираха в серия от 13 мача без загуба и се бореха за челната тройка. Загубата на „Олимпико" с 1:4 постави началото на кризата в отбора и след като хората на Делнери загубиха шест от оставащите си десет мача, изпаднаха от топ 6 на италианския футбол. В момента Ювентус е осем мача без загуба, но равенствата 2:2 срещу Катания, Киево и Чезена (след като преди това повеждаха с 2:0), оставиха „бианконерите" на шест точки зад четвъртия Лацио и на три зад Рома, което означава, че през следващия сезон европейската кампания на отбора е застрашена.

Франко Коломбо има щастието да разполага с всички свои футболисти и с изключение на Паладино, всички останали играчи са налице. Все още под въпрос е участието на Амаури, който се бори със своя фитнес и по всичко личи, че най-вероятно нападението ще бъде водено от нашия Божинов. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Миранте; Джакардо, Лукарели, Палета, Гоби; Валиани, Мороне, Джемаил, Модесто; Джовинко, Божинов.

Делнери е изправен пред редица проблеми в кадрово отношение. Акуилани, Ринаудо, Сисоко, Куяларела, Якуинта и Григера са контузени, а на всичкото отгоре Красич и Маркизио изтърпяват наказание. Схемата на игра ще бъде 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Мота, Барцали, Киелини, Гросо; Мартинес, Джандонато, Мело, Пепе; Матри, Дел Пиеро.


Ювентус се превърна в синоним за непостоянство през настоящия сезон в Серия А - отборът може да победи европейският шампион, а след това да загуби от някой аутсайдер. От своя страна, Парма завършва сезона в страхотна форма и невероятен финален щурм, което предполага, че на торинци няма да им е никак леко на „Енио Тардини". Домакините победиха тук Интер, но две седмици по-рано бяха загубили от Бари. Това прави срещата трудно предвидима и не бива да ни изненадва победа, за който и да е от двата отбора. А още по-малко равенството.

Прогноза за: Парма - Ювентус 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

10 април Лацио - Парма 2:0 (Серия А)
16 април Парма - Интер 2:0 (Серия А)
23 април Удинезе - Парма 0:2 (Серия А)
01 май Парма - Палермо 3:1 (Серия А)
08 май Болоня - Парма 0:0 (Серия А)

Ювентус:

10 април Ювентус - Дженоа 3:2 (Серия А)
17 април Фиорентина - Ювентус 0:0 (Серия А)
23 април Ювентус - Катаня 2:2 (Серия А)
02 май Лацио - Ювентус 0:1 (Серия А)
09 май Ювентус - Киево 2:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Парма - Ювентус

42 мача
9 победи за Парма
14 равенства
19 победи за Ювентус
Голова Разлика: 70:45 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Парма - 3.40
Равен - 3.30
Ювентус - 2.15

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 3.60
Равен - 3.20
Ювентус - 2.05

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
295