Милан - Каляри: Партито продължава


Н. Гавазов

Милан - Каляри: Партито продължава

Милан - Каляри
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 14.05.2011
Час: 21:45
Съдия: Маурицио Чиампи

Милан посреща Каляри в мач от 37 кръг на Серия А, който почти няма значение върху класирането на двата отбора. Със сигурност атмосферата на „Сан Сиро" ще бъде повече от празнична, а трибуните ще се запълнят с хиляди радостни фенове, които ще дойдат да поздравят своите любимци със спечелването на шампионската титла. Всъщност, това ще бъде първия мач на новия шампион на родна земя, което няма как да не направи двубоя особен. Той ще бъде още по-особен за наставника на „росонерите" Масимилиано Алегри, който ще изведе своите шампиони срещу отбора, уволнил го през миналия сезон. Разбира се, партито на „Сан Сиро" щеше да бъде пълно, ако Милан бе отстранил Палермо в турнира за Купата на Италия и по този начин направи важна крачка към дубъл, но за съжаление, това не се случи, най-вече заради многобройните пропуски на нападателите на „Ренцо Барбера".

Каляри не завършва сезона по най-добрия начин. В последните си пет двубоя, сардинците спечелиха едва две точки, като в момента се намират в серия от три поредни загуби. Очевидно е, че след като Каляри си осигури своята безопасност, оттук нататък стана много трудно да бъдат мотивирани играчите, които просто доиграват сезона. В момента тима се намира на 11 място с 44 точки, а разликата от чертата е осем пункта, което е гаранция, че догодина сардинци отново ще играят в елита.

Милан е без Янкуловски, чиято контузия е дълговременна и няма да се отрази на играта на тима. Боатенг е наказан за един мач, което автоматично изпраща Зеедорф непосредствено зад Робиньо и Ибрахимович. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Абиати; Абате, Неста, Силва, Дзамброта; Гатузо, Ван Бомел, Амброзини, Зеедорф; Робиньо, Ибрахимович.

Каляри ще бъде без контузените Нене, Перико и Писано, но пък се завърна Косу. Схемата на игра е 4-3-2-1. Вероятен състав: Агаци; Канини, Ариаудо, Агостини; Биондини, Найнголан, Ласари; Косу, Мисироли; Акуафреска.

Ние не знаем дали този мач ще бъде оспорван или ще се превърне в парти. Каляри отдавна е настроен ваканционно, а от своя страна, Милан мисли за празнуване на титлата. Нищо не пречи обаче двата отбора да играят разкрепостено и свободно, с което само биха зарадвали многобройните си фенове.

Прогноза за: Милан - Каляри 3:1


Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

20 април Милан - Палермо 2:2 (Купа на Италия)
23 април Бреша - Милан 0:1 (Серия А)
01 май Милан - Болоня 1:0 (Серия А)
07 май Рома - Милан 0:0 (Серия А)
10 май Палермо - Милан 2:1 (Купа на Италия)

Каляри:

10 април Каляри - Бреша 1:1 (Серия А)
17 април Лече - Каляри 3:3 (Серия А)
23 април Каляри - Фиорентина 1:2 (Серия А)
01 май Катаня - Каляри 2:0 (Серия А)
08 май Каляри - Чезена 0:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Милан - Каляри

59 мача
29 победи за Милан
23 равенства
7 победи за Каляри
Голова Разлика: 81:48 за Милан


Коефициенти от bet365:
Милан - 1.53
Равен - 3.60
Каляри - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 1.44
Равен - 3.75
Каляри - 8.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137