Индзаги: Не загубихме самообладание


Н. Гавазов

Индзаги: Не загубихме самообладание

Старши -треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира победата с 6:1 над Болоня в мач от 140я кръг на Серия А. .

"Знаем колко важен е манталитетът във футбола. Тази вечер се изправихме срещу отбор, който постигна четири поредни победи, допуснахме нещастен гол, но запазихме главите си в мача.

Спечелихме пет от последните шест двубоя, всички наистина сме близо с изключение на Наполи, който се откъсва. Няма смисъл да гледаме таблицата сега, трябва да оставим настрана и Шампионска лига, защото всичко опира до настоящето.

За съжаление изиграхме 18 мача без Ромелу Лукаку и 14 без Марсело Брозович, двама много важни играчи. Справихме се много добре в Шампионска лига, но в Серия А трябва да повторим това, което правим на "Сан Сиро", в мачовете като гост.

Поражението от Ювентус беше много болезнено, но видях момчетата много концентрирани в тренировките. Допуснахме странен гол тази вечер, но винаги съм бил уверен, че ще се справим.

Бях под напрежение, откакто бях играч и след това станах треньор, така че съм свикнал. Разбирам се много добре с директорите, всеки анализира игрите и имаме много директна и прозрачна комуникация. Ако трябва да ми кажат нещо, те ми го казват в очите", заяви Индзаги.

  Сподели
363