Анонс на 14-ти кръг на Серия А - срещите в сряда


Н. Гавазов

Анонс на 14-ти кръг на Серия А - срещите в сряда

Лече - Аталанта

Лече има 6 загуби до момента, колкото Торино, но е факт, че новакът е само с една победа. Също така е факт, че "вълците" не играят като обречени и това се видя в миналия кръг, при гостуването на Удинезе, срещу който направиха 1:1. Така Лече събра 9 точки и заема 17-та позиция в таблицата за класиране.

Аталанта доскоро бе сред лидерите в Серия А, но отборът рязко влоши формата си, губейки два мача в последните си три срещи. Това бяха първите поражения за бергамци през сезона, но се оказаха достатъчни за това хората на Гасперини да се смъкнат на 4-то място в таблицата за класиране.

Трудно можем да си представим, че колективът на Марко Барони може да направи нещо срещу именития си съперник. Очакванията са, че гостите ще наложат волята си и ще постигнат победа на терена на аутсайдера.

Прогноза: Лече - Аталанта 1:2

 

Сасуоло - Рома

Сасуоло влиза в мача с четири поражения от последните си пет двубоя, като в този период записа само един успех - срещу аутсайдера Верона. Така "неровердите" се смъкнаха на непривичното 13-то място, на две точки от средата на таблицата.

Рома загуби дербито с Лацио, въпреки че доминираше. Проблемът за "вълците" с контузените играчи става все по-отчетлив. Тимът контролира събитията, налага волята си, но не успява да реализира положенията си.

Сасуоло има само една победа над Рома в последните 18 срещи между тези отбори. Три от последните четири двубоя завършиха наравно.

Интересен мач - Рома е с една от най-добрите защити, а "зелените" трудно вкарват напоследък. Победа на гостите при под 2.5 гола се оценява на около 5.50. А точен резултат 0:1 е с коефициент 9.00.

Прогноза: Сасуоло - Рома 0:1

 

Фиорентина - Салернитана

Фиорентина има проблеми през тази кампания и основната причина е участието на тима в евротурнирите и късата пейка. За това е късмет, че "виолетовите" имаха аутсайдери за съперници в последните си две срещи, което им позволи да запишат две победи и така да си поемат малко въздух. Преди днешния мач тосканци са на 11-та позиция, но на 8 точки от осмия Удинезе.

Колкото и да е странно, Салернитана е 9-та и има точка повече от Фиорентина. А южняците оцеляха като по- някакво чудо през миналата година! Салернитана влиза в днешната среща с три победи и равенство в последните си 5 двубоя, като единствената загуба е на гости на Интер.

Този мач щеше да е с предизвестен край през миналата година, но сега трудно можем посочим Фиорентина за фаворит. Даваме предимство на домакините, но с едно наум.

Прогноза: Фиорентина - Салернитана 2:1

 

Торино - Сампдория

Торино е типичният средняк през този сезон. "Биковете" са с две победи, две загуби и равенство в последните си пет мача и заемат 10-та позиция в таблицата за класиране.

Сампдория ще се бори за оцеляването си през тази кампания. Тимът е с една победа и девет загуби от 13 мача, като 3 поражения дойдоха в последните пет двубоя. Осен това "моряците" трудно вкарват - те имат само 6 гола до момента.

Прогноза: Торино - Сампдория 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
596