Интер няма да има проблеми с Болоня


Н. Гавазов

Интер няма да има проблеми с Болоня

Интер - Болоня

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 09.11.2022 г.

Час: 21:45

Съдия: Андреа Коломбо

Интер посреща Болоня в мач от 14-ти кръг на Серия А и ще се опита да спре лошата серия, в която попадна.

"Нерадзурите" не се представят добре в Серия А, като в миналия кръг претърпяха поражение с 2:0 срещу Ювентус. Това бе пета загуба в турнира, повече от Удинезе и Салернитана, и колкото Болоня. Този неуспех смъкна миланци на седма позиция в таблицата за класиране, на 14 точки от първото място и в момента никой не говори за титла, а за място в топ 4. Според слуховете, предстои среща между ръководството и Симоне Индзаги, на която да се обсъди развитието на отбора. Единственият позитивен момент през тази есен е класирането на тима за плейофите в Шампионска лига, което не е малко с оглед на приходите и престижа на клуба.

Болоня започна лошо кампанията си и в крайна сметка се стигна до уволнението на Синиша Михайлович и замяната му с Тиаго Мота. Мнозина специалисти се отнесоха скептично към тази треньорска рокада, но е факт, че "рособлу" влиза в мача с три поредни победи, спечелвайки повече точки, отколкото в предишните си десет двубоя. Особено трябва да отбележим успеха в миналия кръг, в който Болоня победи Торино, при това след като губеше в резултата. Така хората на Мота вече събраха 16 точки и се изкачиха на 12-то място в таблицата за класиране.

Интер е без Дармиан и Лукаку, които ще са готови за началото на януари. Гостите са без Бонифази, който се контузи в мача с Лече на 23 октомври.

- Последният мач тук завърши с победа 6:1 за Интер.

- Интер спечели три от последните 4 мача с Болоня.

Колкото и да е странно, Болоня влиза в по-добра форма, след като Интер загуби последните си две срещи - в Серия А и Шампионска лига. Въпреки това, фаворит в двубоя са "нерадзурите". Миланци ще имат подкрепата на трибуните, но най-важното е, че домакините разполагат с по-качествен състав, което предполага успех в днешния двубой.

Прогноза: Интер - Болоня 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Болоня (Тиаго Мота)
 
Скорупски
   
Пош
Сумаоро
Лукуми
Камбиасо
Медел
Шутен
Айбешер
Домингес
Вигнато
Арнаутович
Кореа
Джеко
Димарко
Мхитарян
Чалханоглу
Барела
Дъмфрис
Бастони
Ачерби
Шкриняр
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Болоня 2:0

  Сподели
312