Моуриньо: Рома несправедливо губи мачове от преки конкуренти


Н. Гавазов

 Моуриньо: Рома несправедливо губи мачове от преки конкуренти

Старши -треньорът на Рома Жозе Моуриньо коментира поражението от Лацио в римското дерби с резултат 1:0, а също така говори и за контузиите в своя отбор.

"На този мач липсваше определеност, имаше твърде много емоции и малко ясно разбиране на целта. Не е лесно да играеш с отбор, който управлява разумно игровото време. Без Дибала и Пелегрини ни бе трудно.

Рома несправедливо губи мачове от преки конкуренти. Аталанта отправи един удар към вратата и спечели. Наполи изпита най-големите трудности с нас, отколкото по-рано през сезона. Днес Лацио вкара половин гол и спечели. Това са незаслужени поражения. Днес обаче ни липсваха не само голове, но и отборна игра, твърде праволинейно се разпореждахме с топката. Не рискувахме при игра един на един, особено нашите нападатели.

Контузиите ни са напълно логични след такава плътност на мачовете. Тук има хора, а не машини. Нямам много играчи, които отиват на Световното първенство и, за щастие, върху нас няма такъв натиск, отколкото върху другите клубове“, заяви Моуриньо.

  Сподели
432