Алегри: Мачът с Интер няма да е решаващ


Н. Гавазов

Алегри: Мачът с Интер няма да е решаващ

Старши -треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори за предстоящия мач с Интер от 13-ия кръг на Серия А, а също така говори за състоянието на няколко играчи преди срещата.

"Това е важен мач. В Дерби д'Италия винаги има сърдечни мачове, така че ще бъде страхотно да участвате в него. Ще бъде ли повратен мачът срещу Интер? Не, защото първенството е дълго. Но това е мач, който може да продължи поредицата, която имахме през последните седмици, но това е много труден двубой.

Киеза? Да, завръщането му е приятна изненада. Той ще бъде наличен и ще стане част от играта. Локатели? Халфовете се справяха добре онзи ден, но това ще бъде различен мач от този с ПСЖ. Момчетата работят върху това да се възстановят от контузии по-конкурентоспособни. При липсата на опитни играчи намерихме млади момчета, на които да разчитаме. Влахович? Не се чувства добре, затова пропусна няколко тренировки. Има възпаление, така че ще трябва да оценим състоянието му утре сутринта. Ако е здрав, ще бъде в заявката", заяви Алегри.

  Сподели
311