Ювентус - Интер : Без победител


Н. Гавазов

Ювентус - Интер : Без победител

Ювентус - Интер

Стадион: "Алианц Арена", Торино

Дата: 06.11.2022г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Даниеле Довери

Ювентус и Интер ще затворят програмата на кръга в Серия А, като този мач идва само час след Битката за Вечния град. Като цяло, феновете на италианския футбол има какво да видят днес и няма по-достоен завършек от италианския уикенд с Дерби д'Италия. Тук има много страст, много история, със  сигурност ще е горещо по време на мача, а за него ще се пише и след това.

Ювентус изобщо не прилича на себе си през този сезон и се проваля на почти всички фронтове. Отборът на Масимилиано Алегри все още е много далеч от първото място, излетя от Шампионска лига и сега е принуден да решава по-прости задачи - първо трябва да се върне в зоната на евротурнирите. Цяло чудо е как шефовете на клуба все още запазват доверието си към треньора, въпреки че има и обективни причини за провала на "бианконерите". Впрочем торинци се стабилизираха в Серия А, след като спечелиха 4 от последните си 5 мача, а загубата дойде от шампиона Милан. Така Юве събра 22 точки и при победа днес ще попадне сред първите шест в таблицата за класиране.

Интер също е с четири победи от пет мача, а загубата на миланци е от Рома в началото на миналия месец. "Нерадзурите" имат 24 точки и са шести, на 11 точки от лидера Наполи, което прави безпредметни всякакви разговори за титла. Най-позитивното около колектива на Симоне Индзаги обаче е свързано с представянето на тима в Шампионска лига, където "нерадзурите" оцеляха в т.нар. "група на смъртта" в компанията на Байерн и Барселона, осигурявайки си участие в плейофите на турнира.

Домакините имат много контузени в момента. Сред играчите на основния отбор се открояват дефанзивните полузащитници Леандро Паредес и Уестън МакКени, Пол Погба и нападателят Мойс Кийн. Кайо Хорхе ще се завърне в средата на ноември, а контузията на Де Шильо добави нови главоболия за Алегри. Но има добра новина - крилото Федерико Киеза се завърна в игра. Интер е само с две загуби в кадрово отношение, но те са значителни в лицето на нападателя Ромелу Лукаку и централния халф Марсело Брозович.

Двата гиганта на италианския футбол са се пресичали в турнири от различно ниво 260 пъти. Ювентус все още е безспорен фаворит - торинци имат 112 победи при 80 поражения. Последните три мача обаче са за Интер. Освен това клубът от Милано има текуща победна серия на стадиона на Ювентус, равна на две срещи.

Без съмнение това е мач, който приковава вниманието към себе си. Въпреки травмите и кадровите проблеми, в двата състава има много качество, за да видим добра игра, а двамата треньори  са достатъчно опитни, за да подредят правилно играчите си и да ги мотивират. Букмейкърите дават предимство на гостите и трудно можем да намерим аргументи за противното. От друга страна факторът домакинство не бива да се пренебрегва, а и три поредни загуби на Ювентус тук ще е много необичайно. "Бианконерите" вече допуснаха твърде много грешки и може би е време да се реабилитират. Съветът ни е при възможност да използваме и друг знак освен "2", а също и в комбинация с "над 2.5 гола в мача".

Прогноза: Ювентус - Интер 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Онана
   
Шкриняр
Ачерби
Бастони
Дъмфрис
Барела
Чалханоглу
Мхитарян
Димарко
Джеко
Мартинес
Милик
Ди Мария
Костич
Рабио
Локатели
Фагиуло
Куадрадо
Ругани
Бремер
Данило
   
Шчесни
 
Ювентус (Макси Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Интер 2:2

  Сподели
491