Делнери: Със сигурност ще остана в Ювентус


Н. Гавазов

Делнери: Със сигурност ще остана в Ювентус

Старши треньорът на Ювентус Луиджи Дел Нери е убеден, че със сигурност ще остане на поста си и през следващия сезон, въпреки противоречивата кампания на "бианконерите" през настоящия сезон в Серия А. Както е известно, около името на специалиста от няколко месеца има спекулации, че след края на сезона ще бъде освободен и няма да бъде начело на „Старата госпожа".

"Какви са шансовете ми да остана на треньорската скамейка на Ювентус и през следващия сезон? Ще ви кажа - стопроцентови", цитира Sky Italia думите на Делнери.

"Мисля, че отборът вече намери баланса в играта си и прави всичко възможно по силите си, за да играе в Шампионската лига през следващия сезон. Можеше да се справим и по-добре, но можеше да бъде и да е по-лошо. Трябва все пак да изчакаме до края на първенството на 22 май и тогава да анализираме представянето ни за сезона", допълва наставника на Ювентус.

„За всеки отбор е еднакво трудно и освен лидерите в класирането, всички останали тимове имат същия проблем като нас. Ако успеем да спечелим срещу Киево, ще се приближим още повече до 4-тото място в класирането, което означава, че сме все още в борбата за Шампионската лига", завършва Делнери.

 

  Сподели
107