Ювентус - Киево: Бианконерите просто ще победят


Н. Гавазов

Ювентус - Киево: Бианконерите просто ще победят

Ювентус - Киево
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 09.05.2011
Час: 21:45
Съдия: Андреа Жервасон (Мантова)

Ювентус посреща Киево в последен мач от 36 кръг на Серия А и ще направи пореден опит за спечелване промоция за европейските турнири. Трите поредни победи в края на март и началото на април дадоха надежди на феновете на „бианконерите", но след това последваха две равенства, като особено фрапиращо бе това срещу Катания в Торино, където в типично свой стил, така характерен за цялата си кампания, „Старата госпожа" изпусна победата в 90-та минута на двубоя. И за да остане верен на себе си, Ювентус пристигна в Рим, за да победи Лацио с гол на Пепе в 88-та минута на срещата. Колебанията в представянето на торинци ги оставят засега на седмото в класирането с актив от 56 точки - на шест от Удинезе и с четири по-малко от Рома и Лацио.

Киево успя да победи в миналия кръг Лече и по този начин вече има 42 точки в своя актив - т.е., границата от 40 точки, осигуряваща оставането в елита беше премината и „летящите магарета" могат да се чувстват вече в безопасност. Това естествено ще донесе допълнителен заряд в представянето на отбора в понеделник вечер на „Олимпико", като единствената задача ще бъде как да бъде променена печалната статистика срещу ‘Старата госпожа" в Торино - тук, „летящите магарета" загубиха шест от последните си седем мача.

Фелипе Мело, Мартинес, Бонучи, Ринаудо, Сисоко, Куяларела, Якуинта и Григера са контузени и няма да вземат участие в двубоя. Най-вероятно Делнери ще използва тактическа постройка от 4-4-2. Вероятен състав: Буфон; Мота, Барцали, Киелини, Гросо; Красич, Акуилани, Маркизио, Пепе; Матри, Дел Пиеро.

Киево общо взето е без кадрови проблеми и с изключение на Москардели и Лусиано, които са контузени, всички други футболисти са налице. По такъв начин, наставника на тима Стефано Пиоли ще може дори да избира кой да постави на десния край на отбраната - Сардо или Фрей. Схемата на игра ще е 4-3-1-2. Вероятен състав: Сорентино; Сардо, Андреоли, Сезар, Мантовани; Фернандес, Ригони, Констант; Болиячино; Пелисиер, Тереау.

Двубоят за Ювентус е от много по-голямо значение, отколкото за Киево и поради това, най-вероятно „бианконерите" ще бъдат по-мотивирани да го спечелят. Освен това, „Старата гопсожа" успя да запази вратата си суха в последните четири мача с „летящите магарета" и много е вероятно да продължи традицията, въпреки, че през настоящата си кампания защитата на торинци изглежда твърде разсеяна точно срещу отборите от долната половина на таблицата. Трудно ми е да си представя, че Ювентус ще загуби точки на „Олимпико" - просто хората на Делнери трябва да победят!

Прогноза за: Ювентус - Киево 2:0


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.28
Равен - 5.00
Киево - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.28
Равен - 4.90
Киево - 11.20

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145