Торино - Милан: Гостите ще вземат трите точки


Н. Гавазов

Торино - Милан: Гостите ще вземат трите точки

Торино - Милан

Стадион: "Олимпико", Торино

Дата: 30.10.2022 г.

Час: 21:45

Съдия: Росарио Абисо

Торино и Милан ще затворят неделната програма на кръга в Серия А. Само преди няколко месеца двата тима спретнаха скучно нулево равенство, което бе по-скоро тактическо от страна на "росонерите" с оглед на амбицията им да се задържат на върха и в последствие да спечелят титлата. Сега ситуацията е различна - шампионите имат нужда от точки, за да не допуснат откъсване на лидера и това предполага по-активна и открита игра от тях, а това много устройва "биковете", обичат да играят на контраатаки.

Отборът на Торино не е стабилен. Резултатите на "биковете" през този сезон са като влакче в увеселителен парк. Тимът печели срещу по-слаби съперници и не е заплаха за по-силните. В момента Торино има 14 точки и заема 10-то място в таблицата за класиране. Интересното е, че в миналия кръг хората на Иван Юрич победиха Удинезе като гост, а това е непривично за торинци.

Милан е на добър път в момента. Да, "росонерите" не успяха да създадат проблеми на Челси в Шампионска лига, но в Серия А всичко върви страхотно. Тук Милан загуби само веднъж, в мача с Наполи, но играта не изглеждаше по-лоша от лидера, освен това имаше и някои спорни решения. Хората на Стефано Пиоли вече са сред лидерите, спечелиха последните четири мача в първенството и няма да спрат дотук в преследване на Наполи, от който изостават на 6 точки.

Домакините имат само една загуба - контузен е защитникът Ола Айна, който е титуляр от началото на сезона.

Милан има по-малко късмет, проблемите с персонала значително пречат на Стефано Пиоли. Гостите са без Златан Ибрахимович, Симон Кяер, Сержино Дест, Майк Мениан и Алексис Салемакерс.

Милан сега  е един от най-силните отбори в Италия. Действащият шампион е добър във всичко и на моменти прилича на отбор без слабости. Максимумът на Торино в този мач е да се опитат да измъкне равенство, благодарение на надеждна игра в защита, но това едва ли ще се получи с такъв съперник. Съветът ни е да заложите за победа на Милан, може би с марж от един гол, но все пак трите точки ще отидат при гостите.

Прогноза: Торино - Милан 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Татарушану
   
Калулу
Габия
Томори
Хернандес
Побега
Тонали
Месиас
Диас
Леао
Ориги
Пелегри
Миранчук
Влашич
Войвода
Ричи
Лукич
Лазаро
Родригес
Шуурс
Джибджи
   
Милинкович-Савич
 
Торино (Иван Юрич)

Обоснована прогноза: Торино - Милан 0:1

  Сподели
306