Интер – Сампдория: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Интер – Сампдория: Без шансове за гостите

Интер - Сампдория

Стадион: "Джузепе Меаца", Генуа

Дата: 29.10.2022 г.

Час: 21:45

Съдия: Лука Масими

Интер посреща Сампдория в мач от 12-ти кръг на Серия А и ще се опита да продължи серията си от три поредни победи в Лигата. "Нерадзурите" буквално възкръснаха след лошия старт на сезона и петте загуби, които натрупаха в рамките на месец. В момента миланци са в серия от шест мача без загуба, с пет успеха в този период, който започна с победа над Барселона в Шампионска лига и продължи тази седмица с разгром 4:0 на Виктория Пилзен в същия турнир. Така "нерадзурите" си осигуриха място в плейофите на състезанието, а що се отнася до Серия А, там хората на Симоне Индзаги има още много работа – Интер е седми в таблицата за класиране, на осем точки от първото място.

Сампдория е в много тежка ситуация и един от фаворитите за изпадане от елита. Лигурци имаха 3 равенства и 7 загуби до миналия кръг, в който постигнаха изненадващ успех с 1:0 на гости на Кремонезе и така напуснаха последното място, установявайки се на 18-та позиция, на 2 точки от 17-я Лече. Но дори тази първа победа в Лигата едва ли удовлетворява, защото съперникът отправи 21 удара към вратата и само късметът спаси "моряците" от получаване на гол.

Брозович от домакините е в лазарета. Интересно ще бъде да видим дали Ромелу Лукаку ще започне титуляр, след като вече игра през седмицата. Гостите са без кадрови проблеми.

-         Интер спечели 18, направи 7 равенства и загуби 3 от предишните 28 домакински мача срещу Сампдория.

-         Интер  спечели две и завърши наравно в една от последните три срещи със Самп, вкарвайки десет гола в процеса.

-         Видяхме поне три гола във всеки от предишните седем двубоя.

Няма никакво съмнение, че Интер е фаворит в мача и очакванията са за уверена домакинска победа. Нашето предложение е за победа на Интер, голове в двете полувремена, попадение на Лаутаро и над 2.5 гола в мача.

Прогноза: Интер – Сампдория 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Сампдория (Деян Станкович )
 
Аудеро
   
Белезински
Ферри
Колей
Муру
Ринкон
Вилар
Габиадини
Вер
Джурич
Капуто
Мартинес
Джеко
Димарко
Мхитарян
Чалханоглу
Барела
Дармиан
Бастони
Де Врий
Шкриняр
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Сампдория 3:0

  Сподели
334