Лече ще препъне Ювентус


Н. Гавазов

Лече ще препъне Ювентус

Лече - Ювентус

Стадион: "Виа дел Маре", Лече

Дата: 29.10.2022 г.

Час: 19:00

Съдия: Даниеле Чифи

Лече посреща Ювентус в мач от 12-ти кръг на Серия А  в опит да повтори победата с 2:0 преди 11 години. Ювентус от своя страна едва ли е съгласен с намеренията на съперника и ще се постарае да прибере трите точки. Южняшкият темперамент срещу северняшкото хладнокръвие – това ще видим в тази среща и този двубой е прекрасно допълнение на съботната вечер, в която интригата няма да липсва.

Лече, който се завърна в Серия А, има една победа, 5 равенства и 5 загуби от 11 мача и заема 17-та позиция в таблицата за класиране. Трябва да кажем, че "вълците" никак не изглеждат обречени, бият се във всяка среща, играят с настроение и изискват много от противниците си. Интересното е, че единственият отбор, който победи Лече с разлика от над един гол е Болоня. Специално в тази среща новакът се опита да играе открито, но стана жертва на собствената си тактика.

Ювентус има 5 победи, 4 равенства,  две загуби и с 19 точки заема 8-мо място в таблицата за класиране на Серия А. Единственото успокояващо за "бианконерите" е, че допуснаха само 7 гола до тук, което е втори най-добър показател в Лигата. Провалът на торинци не е само в Серия А – в средата на седмицата хората на Масимилиано Алегри загубиха с 4:3 на гости на Бенфика и се сбогуваха с Шампионска лига.

Домакините са без кадрови проблеми. Ситуацията при гостите обаче е ужасяваща. Паредас, Ди Мария, Хорхе, Бремер, Погба, Де Шильо и Влахович са контузени. Киеза напусна лазарета, но едва ли ще започне от първите минути.

Ювентус спечели 16, завърши наравно 7 и загуби само 3 от предишните 26 срещи с Лече.

Тази статистика и името вероятно дават основания на букмейкърите да определят Ювентус за фаворит в срещата. По принцип сме съгласни, но от друга страна нека припомним срещите на Лече с Интер и Наполи. Съветът ни към почитателите на залозите е да дадат малко повече доверие на домакините, за които двубоят ще бъде празник и възможност да вземат нещо на фона на епидемията с контузените в състава на съперника.

Прогноза: Лече – Ювентус 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Масимилиано Алегри)
 
Шчесни
   
Данило
Бонучи
Ругани
Куадрадо
Маккейн
Локатели
Рабио
Костич
Милик
Кейн
Куидин
Кееси
Стрефеза
Аскилдсен
Хюлманд
Гонзалес
Гайо
Умтити
Понграсич
Баширото
   
Фалконе
 
Лече (Марко Барони)

Обоснована прогноза: Лече - Ювентус 1:1

  Сподели
490