Интер ще спази традицията срещу Фиорентина


Н. Гавазов

Интер ще спази традицията срещу Фиорентина

Интер - Фиорентина
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 08.05.2011
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Интер загуби всякаква надежда за първото място, но „нерадзурите" все още не са си осигурили втората позиция в шампионата, след като се намират само на точка от третия Наполи. След шока в средата на април срещу Парма, хората на Леонардо постигнаха три минимални победи, всяка от които бе изстрадана, а тази срещу Чезена дойде благодарение на двата гола на Пацини в допълнителното време мача. Определено, сега усилията на отбора за спечелване на поне един трофей ще бъдат хвърлени в турнира за Купата на Италия, където в средата на седмицата е полуфиналната среща-реванш срещу Рома, в която Интер ще се опита да развие успеха си от първия двубой.

Моралът в лагера на Фиорентина е по-голям от всякога. „Виолетовите" записаха две поредни победи в шампионата, като особено показателна е тази срещу кандидата за учстие в Шампионска лига Удинезе. През седмицата хората на Михайлович изиграха и един мач с аматьорския Арпино, когото отнесоха с 14:0 - един неприличен резултат, но нямаше и какво друго да се очаква в този двубой. В момента Фиорентина се намира на девето място в класирането с 49 точки - далеч от зона Европа и още по-далече зоната на изпадащите, което означава, че единственият проблем за Михайлович е как да мотивира играчите си.

Снайдер, Самуел, Станкович и Кордоба са контузени, на отбора на Интер няма да може да помогне и наказания за един мач Марига. Схема на игра 4-4-2, като най-интересното е, че Леонардо този път е решил да използва едновременно услугите на двамата си защитника Киву и Нагатомо - единия на традиционния за него пост на левия фланг на защитата, а другия на левия фланг на халфовата линия. Вероятен състав: Сезар; Майкон, Лусио, Ранокия, Киву; Санети, Кхарджа, Камбиасо, Нагатомо; Пацини, Ето'о.

За Фиорентина единствено Йоветич отпада от групата за мача. Младият футболист обеща в началото на седмицата, че след време ще спечели „Златната топка", но явно на сегашния етап от кариерата си ще трябва да се съсредоточи повече върху възстановяването си. Схема на игра 4-3-3. Вероятен състав: Борус; Де Силвестри, Гамберини, Кролдруп, Паскуал; Бехрами, Д'Агостино, Монтоливо; Серчи, Джилардино, Варгас.

Отново в 36 кръг на Серия А се очертава поредният интересен двубой. Интер, в борбата си за осигуряване на сребърните медали приема отбор, който не е обременен от някакви важни цели, но който ще се опита, поне за статистиката да запише добър резултат на „Джузепе Меаца". Със Серчи, Джилардино и Варгас в атака, няма да бъде лесно на ариегарда на „нерадзурите", но от своя страна, Интер спечели седем от последните си осем мача с Фиорентина. Почти сигурно е, че ще успее да го направи и сега, още повече, че на „Джузепе Меаца" винаги е много трудно за гостуващите отбори.

Прогноза за: Интер - Фиорентина 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

09 април Удинезе - Рома 1:2 (Серия А)
16 април Парма - Интер 2:0 (Серия А)
19 април Рома - Интер 0:1 (Купа на Италия)
23 април Интер - Лацио 2:1 (Серия А)
30 април Чезена - Интер 1:2 (Серия А)

Фиорентина:

03 април Чезена - Фиорентина 2:2 (Серия А)
10 април Фиорентина - Милан 1:2 (Серия А)
17 април Фиорентина - Ювентус 0:0 (Серия А)
23 април Каляри - Фиорентина 1:2 (Серия А)
01 май Фиорентина - Удинезе 5:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Фиорентина

147 мача
61 победи за Интер
49 равенства
37 победи за Фиорентина
Голова Разлика: 224:178 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.66
Равен - 3.75
Фиорентина - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.65
Равен - 3.70
Фиорентина - 5.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230