Удинезе - Лацио: Последен шанс


Н. Гавазов

Удинезе - Лацио: Последен шанс

Удинезе - Лацио
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 08.05.2011
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

Удинезе има последен шанс да изпревари Лацио в преследване на Шампионската лига. Впрочем, Италия за последен път ще има четирима представители в най-престижния европейски клубен турнир. Кога отново апенинци ще изпратят четири отбора в Шампионската лига е трудно да кажем. Удинезе и Лацио трябва да уловят момента сега.

Фриулци излизат в срещата в най-лошата си форма от началото на сезона - в последните си пет мача тимът записа четири загуби, две от които у дома, а допуснатите голове в собствената си врата са цели 12! В класирането Удинезе е пети - на точка след Лацио и с равен брой с Рома. „Право да играе в Шампионската лига ще получи само един отбор. Ние и Лацио повече заслужаваме, отколкото Рома и Ювентус. Остават три мача до края и те трябва да бъдат изиграни така, както се представихме преди да попаднем в лошата си серия.

Лацио записа три загуби в последните си пет мача, но от кого - Наполи, Интер и Ювентус! В момента тима на Еди Рея се намира на четвърто място в класирането с точка пред „фриулци" и Рома, което означава, че равенството в Удине ще бъде добре дошло за Лацио, но само при условие, че „римските вълци" загубят от Милан.

Франческо Гуидолин с голяма тревога разглежда подбора на своите футболисти, за да стигне до извода, че Алексис Санчес все пак може да излезе на терена. Неговият заместник Ерман Денис получи контузия по време на тренировка в четвъртък, но все пак бе включен в групата за мача. Освен Баста и Кода, в лазарета няма други футболисти, но Домици и Инлер са дисквалифицирани за по една среща. Схема на игра 3-5-2. Вероятен състав: Ханданович; Бенатия, Запата, Анжела; Исла, Баду, Пинци, Асамоа, Армеро; Санчес, Ди Натале.

Отсъствието на Биава, Ледесма и Раду допринесе значително за загубата от Ювентус и подчерта уязвимостта на „орлите", когато ключови играчи отсъстват. За гостуването в Удине отпаднаха контузените Диакийт, Скули, Раду и Мегни, както и наказаните Ледесма и Маури. Еди Рея може да използва формация 4-4-2, както при повечето гостувания на тима си, но твърде вероятно е този път да заложи на 4-2-3-1. Вероятен състав: Муслера; Лихтщайнер, Биава, Диас, Гаридо; Броки, Матусалем; Гонзалес, Ернандес, Флокари; Зарате.

Очертава се поредният трилър в италианският шампионат и сериалът „Часът на истината" продължава с пълна сила. Двубоят в неделния следобед в Удине идва в момент, когато и двата тима се намират в лоша форма. Равенството не устройва домакините в никакъв случай, тя не може да успокои и гостите, след като техния градски съперник ги доближи на точка. Очакванията са, че атакуващата четворка на Лацио и настъпателната линия на Удинезе ще ни представят истински спектакъл от голове, а срещата ще се помни още дълго време. В подобни мачове е много трудно човек да каже кой може да бъде победител. Леко предимство за домакините, но най-разумното решение е игра с троен знак.

Прогноза за: Удинезе - Лацио 3:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

03 април Лече - Удинезе 2:0 (Серия А)
09 април Удинезе - Рома 1:2 (Серия А)
17 април Наполи - Удинезе 1:2 (Серия А)
23 април Удинезе - Парма 0:2 (Серия А)
01 май Фиорентина - Удинезе 5:2 (Серия А)

Лацио:

03 април Наполи - Лацио 4:3 (Серия А)
10 април Лацио - Парма 2:0 (Серия А)
17 април Катаня - Лацио 1:4 (Серия А)
23 април Интер - Лацио 2:1 (Серия А)
02 май Лацио - Ювентус 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Лацио

63 мача
20 победи за Удинезе
17 равенства
26 победи за Лацио
Голова Разлика: 102:89 за Лацио


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.25
Равен - 3.00
Лацио - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.20
Равен - 3.20
Лацио - 3.25

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151