Анонс на 11-ти кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 11-ти кръг на Серия А

Удинезе - Торино

Удинезе е хитът на сезона. Фриулци имат 21 точки до тук и заемат 6-то място в таблицата за класиране. Ако някой предполага, че става дума за случайност, само ще напомним, че Интер, Рома и Фиорентина бяха победени от "малките зебри", а в миналия кръг Лацио не успя да се наложи като домакин на Удинзе.

Торино има 11 точки и заема 11-та позиция. Типичен средняк са "биковете", опитите им да блеснат се ограничават в определени срещи, а през останалото време виждаме голям брак в играта. Впрочем торинци не започнаха зле, но влошиха формата си в последните 5 двубоя, записвайки 4 загуби и равенство.

Удинезе е фаворит в мача. Може би в други времена нямаше да сме толкова категорични, но на фона на представянето на двата тима, изборът е категоричен.

Прогноза: Удинезе - Торино 2:0

 

Болоня - Лече

И двата тима се намират в тежка ситуация. Към момента треньорската смяна не помага на "рособлу", които претърпяха 3 поражения и записаха домакинско равенство срещу Сампдория. Така болонци имат 7 точки и са 17-ти.

Лече не е в цветущо положение - новакът е  16-ти, с 8 точки в актива, но "вълците" изглеждат по-стабилни, а и имат само една загуба в последните си 5 двубоя.

Равностоен мач, който може да завърши при всякакъв резултат. Предложението ни е да се потърси по-високият коефициент - победа за гостите.

Прогноза: Болоня - Лече 1:2

 

Аталанта - Лацио

Аталанта се представя много силно през този сезон и за пореден път ще кажем, че отсъствието на евротурнири се отразява чудесно на бергамци. Тимът влиза в мача след серия от три победи и две равенства и трето място в таблицата. Трябва да кажем, че и трите победи на хората на Гасперини бяха минимални, но пък дойдоха срещу Рома, Фиорентина и Сасуоло.

Лацио започна колебливо, но отборът показва съвсем друго лице в последните пет срещи, в които постигна четири победи и равенство срещу хита Удинезе. В този период е и успехът с 4:0 на гости на Фиорентина.

През миналия сезон двата тима направиха 2:2 тук, а Лацио победи в столицата. Сега картината изглежда променена. Аталанта е по-увереният отбор, по-стабилен и за това е напълно резонно да очакваме победа за бергамци.

Прогноза: Аталанта - Лацио 2:1

 

Рома - Наполи

Рома се намира на 4-то място в таблицата за класиране. При това "вълците" вече имат 7 победи. От друга страна отборът на Жозе Моуриньо има 13 гола, а допусна 9, а това са показатели на средняк. В миналия кръг Рома се измъчи с аутсайдера Сампдория, а преди това трудно победи Лече. Но пък в началото на октомври "джалоросите" се наложиха на гости на Интер.

Наполи изглежда много мощно и специалистите вече виждат неаполитанци като основен претендент за Скудетото. "Партенопеите" имат 26 точки от 10 мача, а освен това вкараха 25 гола, като главната звезда на тима стана Квича Кварацхелия.

Интересен двубой, който по-вероятно е да бъде спечелен от Наполи, отколкото от Рома. Нашето предложение е соломоновско - раен.

Прогноза: Рома - Наполи 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
434