Зрелище във Флоренция - Интер грабна точките (видео)


FUTBOL-TV

Зрелище във Флоренция - Интер грабна точките (видео)

Интер спечели по невероятен начин с 4:3 като гост на Фиорентина. Тимът на Симоне Индзаги ликува след победен гол на Хенрик Мхитарян в 95-ата минута.

"Нерадзурите" откриха резултата още във 2-рата минута на мача. Лаутаро Мартинес с едно досокване изведе Николо Барела на границата на петалта, който напредна и с удар по земя намери долния ляв ъгъл на вратата за 0:1. В 15-ата минута Интер удвои преднината си. Лаутаро Мартинес напредна през центъра, финтира прекия си пазач и шутира във вратата за 0:2.

“Виолетовите“ от Флоренция не се предадоха и Артур Кабрал (33-дузпа) намали още през първата част за радост на феновете по трибуните на Артемио Франки.

След час игра Джонатан Иконе (60) вкара красив гол след пас на Коуаме и изравни за 2:2, но гостите получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар и с второто си попадение в мача Лаутаро Мартинес (73-дузпа) отново им даде преднина.

Страхотният спектакъл продължи с нов изравнителен гол за домакините, дело на Лука Йович (90) в самия край след асистенция на Никола Миленкович. Дълбоко в добавеното време Хенрих Мхитарян (90+5) вкара първия си гол с екипа на "нерадзурите“ и има донесе трите точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
382