Интер ще пречупи Фиорентина


Н. Гавазов

Интер ще пречупи Фиорентина

Фиорентина - Интер

Стадион: "Артемио Франки", Флоренция

Дата: 21.10.2022 г.

Час: 21:45

Съдия: Паоло Валери

Фиорентина е много нестабилен отбор в момента, един от онези тимове в Италия, които очевидно не играят с пълния си потенциал. Изминаха 10 кръга, а "виолетовите" имат само две победи, като явни са проблемите с реализацията на положенията и пълно разминаване със заявените амбиции. Тосканци, които са 13-ти в класирането, имат две поражения в последните си три двубоя и едно равенство срещу новака Лече. Времето минава, а Винченцо Италиано така и не измисля нищо, за да поправи ситуацията. Засега го спасяват само реалните шансове за класиране за плейофите в Лигата на конференциите.

Интер също не блести откъм резултати. Сегашното осмо място не съвпада с амбициите на клуба, а изоставането на осем точки от лидера прави невъзможни разговорите за титла. Добрите новини около "нерадзурите" са две. Първата е, че те спечелиха последните си два мача в Серия А, макар и срещу Сасуоло и Салернитана, което идва на гърба на двете поражения от Удинезе и Рома. Другата новина е свързана с четирите спечелени точки срещу Барса и реалността за излизане от групите на турнира. При това три отбелязани гола на терена на каталунците би трябвало да даде увереност на играчите.

Софиян Амрабат се завръща след изтичане на наказанието. Контузиите на Йович и Сотил се отразиха много силно на атакуващия потенциал на "виолетовите". Интер продължава да чака завръщането на Ромелу Лукаку. Белгиецът вече започна тренировки тази седмица, но все още не е готов за игра. Извън игра е и Марсело Брозович, но се завърна Хоакин Кореа.

 Интер винаги е бил неприятен съперник за Фиорентина. "Нерадзурите" спечелиха 30, завършиха наравно 16 и загубиха само 12 от предишните 58 срещи с Фиорентина. Ако трябва да сме още по-конкретни, последната победа на тосканци над Интер е през 2017 година.

Интересен мач, особено на фона на представянето на миланци. "Виолетовите" понякога показват добър футбол у дома, но той не винаги носи нужните резултати. А и съперник от класата на Интер е труден за преодоляване.

Предложението ни е да заложим на победа за Интер, с гол на Лаутаро.

Прогноза: Фиорентина - Интер 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Онана
   
Шкриняр
Де Врий
Ачерби
Дъмфрис
Барела
Чалханоглу
Мхитарян
Димарко
Джеко
Мартинес
Гонзалес
Куаме
Иконе
Барак
Амрабат
Бонавентура
Бираги
Хулио
Миленкович
Додо
   
Терачиано
 
Фиорентина (Винченцо Италиано)

Обоснована прогноза: Фиорентина - Интер 1:2

  Сподели
406